Echipa de voluntari ai C.S.E.I. Nr. 1 Bistrița – IMPLICARE ȘI RESPECT PENTRU MEDIU

» Posted by on Tuesday, 1 November, 2016 in Activități 2016-2017 | 0 comments

Echipa de voluntari formată din elevi agenți în Patrula de Reciclare și profesori de la de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr.1 din Bistrița s-a mobilizat, pentru a patra oară, în campania națională ”Let’s Do It, România!” 2016, cel mai mare proiect de implicare socială realizat cu sprijinul Guvernului României, Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor și Kaufland România.
Zona pentru igienizare – Pădurea Ghinzii – a fost stabilită din timp împreună cu coordonatorii județeni care au distribuit voluntarilor saci, mănuși și materiale promoționale.

eco-1

Conținutul mormanului de deșeuri a cuprins sticle, deșeuri electrice și electronice, pet-uri, deșeuri textile, deșeuri de hârtie, doze de aluminiu, etc. Cei opt saci adunați de către echipa de voluntari de la CSEI Nr.1 Bistrița au fost depozitați lânga containerele aflate la circa 200 de metri de morman. Harnicii voluntari au dovedit și la această ediție multă implicare și respect pentru mediul înconjurător.

Echipa de voluntari: 
- elevi: Obrodovoiciu Andrei, Borzei Ionuț, Moldovan Andrada, Corig Alex, Corig Darius;
- prof. Teodora Popescu – coordonator echipă, prof. Iulia Becheş, prof. Daniela Muscari, bibliotecar Cecilia Deac, prof. Mihai Boamfă.

Download mp3